Valamint rafe ez meglehetősen sűrű áll,

Golf videó játék kerek kezdődik,

Golf videó játék kerek kezdődik,Egy lövés a kezdeti megnyitása is véget ér jelenleg, amikor a labda alá esik a lyuk a megnyitón a tizennyolcadik minden megnyitásával kezdődik a pólót, ami azt jelenti, hogy egy terület, egy kijelölt területen a lövés, továbbra is nyomon fervejí, valamint vége jamkovištěm grínem saját outlet, megjelölt egy zászló, egy post. A lyuk a pályán vagy a különböző hosszúságú, általában a 90 550 méter lásd szintén par a határ menti a program, ha a lyuk fekszik az oldalán kell jegyezni, a fehér kockázatokat. Megjelölt folyamatosan továbbá tartomány a nyitó 200, 150, valamint 100 méterre, egyes esetekben részletesebben tee szakemberek, a kezdők, illetve a nők esetében gyakran tee különböző.

A szakemberek, valamint a teljesítmény, a golf szerelmesei a legkülső white label, a fiúk, a sárga, valamint a hölgyek a piros jelölés szakértők, valamint a versenyző kék a tea az egyetlen hely, ahol a játékos a labdát előtt vergődő építeni, hogy a nagy földi leggyakrabban használt pad tee, amely csak megszakad a földterület vagy épület a földre hullámvasút hajóút, akadályok vybav.jpg, 12 kB le a pólót a gömb odehráván a pályán, a lyuk hajóút, a hamarosan kialakított edényt, amely a gömb egyszerű, hogy hol a kerek ésszerűen nagyon könnyen sztrájk. Stříhaná területen általánosan után indul kapcsolatban száz méterre a pólót.

Valamint bélelt kicsit nagyobb kialakított pázsiton semirafem,

Valamint bélelt kicsit nagyobb kialakított pázsiton semirafem,Az egyik az akadályokat, hogy a játékosok integrált módon, hogy a játék, ha a hibákat is, nem játszik pontosan ztíženu. Amellett, hogy rafa származik az akadályok a pálya, homokos vagy füves klinikai depresszió óvóhelyek, hullámok, halmok, valamint a víz tartózkodási hely körül a kifutón az úgynevezett hosszanti víz, pirossal jelölve, vagy az egész út oldalsó víz, jelölve sárga, kövek, bokrok, fák, valamint erdei fedelét a közelben a kifutón a lyuk formájában a környező természet. Elhelyezés környezetbarát grin grínem lyuk befejezi, a legjobb, legvastagabb, valamint a legrövidebb gyep felületen, ami után a kerek, kihasználva különleges klubok rolling bele a saját megnyitása.

A felület a grínu egyébként zvlněn, vagy talán több többszintű fok, így a játékos kell, hogy egy nagy hiszem, valamint szem előtt tartva meghatározni a várható utat, amely után a labda a lyukba fog vezetni. Problémák ellentétben akadályok egy játékos, lehet, hogy a konkrét esetben kihasználják enyhítése, valamint játszani a védettséget, a labda a futás mellett egy hibát, vagy a hiba a védettség megszabadulni a videó játék, vagy swing le a kitaposott útról mobil, stabil hiba ez azonban attól függ. Hogy ez egy olyan probléma, szintetikus járdák, korlátok, vagy természetes egy faág, egy szikla, a számítógépes egér lyuk a vezetés Tömb, drajvink képzési kertben, ember alkotta, valamint a természetes tee szolgáló képzés.

Ide tartoznak a módszer környezet-barát megszegéséért,

Ide tartoznak a módszer környezet-barát megszegéséért,Valamint üzembe, valamint a gyakorlat bunkerek. Része gyakran meghatározott csak a játék, a szőnyeg, valamint része a video játék a gyepen. Hozzáférés a charta tagja vagy egy fizetett költség, a ingyenes játék, csak a labdával. Sok drajvinků vagy fordulóban felhalmozott őrzött, valamint bejárat a tee fenyeget. Sztrájkok, valamint a lehetőséget, klubok Bár általában a játékos hinta ugyanaz is, mint minden más a megfelelő választás, a klubok, nem minden csapás esik egybe, valamint az alapján, hinta!.

A játékos általában megérti, hogy a távolság, amelyen keresztül a botot játszik, kell, hogy állítsa be, hogy a szél erejét, valamint az irányba, a megkönnyebbülés, a terep, a sebesség és a felszínen a pályán, vagy grínu. Par Minden nyílás van egy szabvány a felvételek száma a játékos játszani. Ez a követelmény az úgynevezett par a lyuk három lehetséges worths 3, négy vagy 5 feles a lyuk után, hogy hívja a rangot, valamint az azonos szintű, például a lyuk száma 5, egy par három szokásos szintén a besorolás a tříparová lyuk, stb különböző leadings még nagyobb módosítás azt jelenti, hogy a különböző felvételek, ahol van, hogy a kínálat a labdát grín forgalomba zöld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*