Egyszerű szex tippek őrült!

Egyszerű szex tippek őrült!

Azok, akik úgy gondolják, hogy a szex egy kicsit unalmas, azok, akik úgy gondolják, hogy az őrült szexhez akrobatikus készségekre, nagyon furcsa ötletekre és bizarr vágyakra van szükség, újra meg kell gondolniuk. Mert, a tulajdonságok, hogy kiváló szerelmeseinek, erotikus kreativitás, fűszeres fantáziák, veleszületett mindannyiunkban, egy potenciális, hogy csak arra vár, hogy aktiválódik, felébredt, megvalósult. Először is, nem úgy szenteli magát a szexnek, mintha még egy másik dolog lenne, hanem mint a jólét és az intimitás szertartása, kihasználva az eros lehetőségeit, hogy szabadabbnak érezze magát, szeresse egymást, érezze az örömöt. Ami az unalmat illeti… dolgozhatsz rajta!

Valójában, ahogy Barbara Florenzano szexológus elmagyarázza, a legnehezebb lépés a teljes és teljes pár szexualitás felé, “az automatizmus, a rutin mechanicitásának megszüntetéséből áll, a tehetetlenség megtöréséből, hogy újra felfedezzék a kísérletezés, a játék, az élvezet vágyát”. Ahhoz, hogy ezt kell nekik egy kis’ vágy, hogy mer, valamint egy kis irónia, amely lehetővé teszi, partnerek, újra szerelmesek, hogy élő szex egy könnyű, játékos formában. Csillogó.

Fedezze fel

Fedezze feltegyen egy túrát egy erotikus butikban, vagy töltsön fél órát online böngészéssel egy szexbolt katalógusában(vannak nagyon nőies is!), egyszerűen azért, hogy képet kapjunk arról, hogy mi van, zavartalanul próbálva ösztönösen megérteni, mi izgathat téged: ez egy olyan módszer, mint egy másik, hogy megvizsgálja saját fantáziáit. Általában a “tiltott” helyre való belépés gondolata elegendő a vágy meggyújtásához… ha van valami, ami vonzza, akkor is továbbléphet a vásárlásra, ami bizonyos “újdonsághatást” ad a következő erotikus találkozásnak.

Melegítse fel a nap folyamán a sexting segítségével, amely fűszeres üzenetek küldését jelenti e-mailben vagy sms-ben. Elkezdheti leírni egy fantáziát vagy helyzetet, amelyet meg szeretne tapasztalni, óránként üzenetet küldve, minden alkalommal részletezve. Amikor este van, tele lesz izgalommal!

Csók egy hétig, két percig minden reggel, összpontosítva csak erre, az érzéseidet, ezt a kapcsolatot. Eleinte úgy tűnhet, kénytelen, de akkor lesz egy szép szokás, amely erősíti az Unió, szentimentális, mindenek felett fizikai!

Vezesse, kezdeményezze, de oly módon, hogy ne számítson rá, talán a korai napok “vakmerő” kiáradását: egy nagyon szenvedélyes csók az étterem WC-ben, egy “ingyenes” fellatio tévénézés közben… Valószínűleg ez csak egy tüzes éjszaka előfutára lesz.

Engedje meg magának a kis vétkeket, azokat a kiáradásokat, amelyeket szinte titokban kell fogyasztani: például egy klasszikus idézéséhez, egy találkozót – talán a moziban -, és felejtsd el fehérneműt vagy akár ruhát viselni a kabátod alatt, egy alsószoknyában… más szóval, ha történetesen van néhány fűszeres intuíció, függetlenül attól, hogy a hálószobában van-e vagy sem, Ne elégedjen meg a gondolkodással, cselekedj!

Kérlek neki, valószínűleg van valami, amit mindig is kért, és soha nem engedékeny, talán anális szex, vagy a fantázia megvalósítása, filmet nézni együtt… most az egyszer próbálj meg igent mondani neki, és próbáld meg látni, mi történik előítélet nélkül, mert nagyon kellemes meglepetések lehetnek…

Szeretkezz csak a kezeddel vagy a száddal, szenvedélyesen és elhagyva, de összpontosítva az érzésekre és a szakaszokra. Például érintés esetén. kezdje az érintésektől, hogy továbblépjen a simogatásokra, nagyon lassan közelebb a forró zónákhoz. Tehát a testek más módon ismertek és felfedezettek, gyakran meglepő érzéseket keltve!

Foglaljon szállodai szobát, még a városában is, hogy egy napot vagy órát szenteljen egy fantázia megvalósítására, talán egy adott szerepet játszik, előkészíti a forgatókönyvet, gondoskodik a ruházatról, a részletekről. Az ötlet, hogy ezt a koncessziót, a titkosság, önmagában is izgalmas, mert megy vissza, hogy a szerelmesek; az építész egy erotikus játék növeli az izgalmat; hogy egy teljesen más környezet segít, hogy elhatárolódunk, hogy általában, hogy szeretetet adni test részei, az erotikus személyiség, hogy még nem feltárt, mint például a domina, vagy – nagyon gyakran -, hogy a kurtizán.

Játssz a király és a királynő játék

Játssz a király és a királynő játékez abból áll, hogy a partner szerelmi szolgája egy napig. “Ma mindent megteszel, amit akarsz”, akkor jön a másik fordulata. Amellett, hogy nagyszerű ölelés, lehetővé teszi a váratlan vágyak megismerését és megtapasztalását…

Használja ki a szavak erejét: egy beszélgetés egy kicsit ” tolta vacsora közben, piszkos beszélgetés, amikor szeretkezel, kezdve a piszkos beszélgetéstől az erotikus fantáziáid elmondásáig, hangosan olvasva egy erotikus könyvet. Az erotikus képzelet stimulálása után a test ennek megfelelően reagál.

Próbálja ki a különböző ritmusokat a behatolás során. Banalitásnak tűnhet, de ebben az esetben a szándék is számít. Például, próbálja meg lassan, tapasztalás, “ízlelgetés” a különböző típusú kapcsolat a pénisz és a hüvely, kérje meg, hogy próbálja meg a különböző mélységek, különböző ritmusok, különböző típusú mozgás, mint a kör alakú. Amellett, hogy kellemes felfedezés, miután megtalálta a nyerő kombinációkat, könnyebb lesz a “quickie” – nek szentelni magát, mint a “lassú szex” – et, hozzáadva a változatosságot a szexuális élethez.

Ébredj fel néhány kifejezett öleléssel reggel, de anélkül, hogy elérnéd az orgazmust. Jó módja lesz a nap megkezdésének, egy kellemes kínzásnak,amely mind az estig, mind a szépségben bezárható.

Egy ideig tartózkodjon a teljes jelentéstől (úgy dönt, hogy mikor), ehelyett szentelje magát, hogy újra felfedezze mindazt, ami a penetráció biztosítéka (csókok, simogatások, dörzsölések…): ez a korlát segít a kreativitásra támaszkodni és alkalmazni az eros-ra, hihetetlenül gazdagítva a pár számára elérhető érzések és játékok poggyászát.

Ébressze fel az érzékeket

Ébressze fel az érzékeketEgy másik játék, még jobb, ha az absztinencia időszakában az érzékszervi esték, amelyekben az érzékek felfedezésének és erotikus stimulációjának szenteljük magunkat. Például, a látvány lehet csiklandozta azáltal, hogy magát nézett során autoeroticism, tudsz ajánlani egy sztriptíz; este szag lehet összpontosított, parfümök, szippantás, az egyik dedikált, hogy a tárgyaláson szavak, zene; az ízlés estéje egy bekötött szemmel ellátott vacsorát biztosíthat, amelyben egymást veszi, valamint “megkóstolja” a partner testét, az erotikus masszázs érintését..

Keresse meg a bátorságot, hogy olyan kérést tegyen, amelyet még soha nem tett meg, hanem nyíltan beszéljen a szexről, kérve tőle, hogy mondja el neked vágyait, és mondja el neked a tiédről, hogy megvizsgálja motivációikat, talán beszélgetni mindent, ami jó emlékeket hagyott… A kommunikáció valóban extra felszerelést adhat a pár szexualitásának.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*